Menu

Sieraden & horloges

Bij Manders Optiek & Juwelier kunt u terecht voor allerlei soorten sieraden. Of het nu gaat om (trouw)ringen, armbanden, oorbellen, kettingen of horloges. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Op onderstaande overzichtspagina vindt u meer informatie over onze producten, diensten en merken.

Sieraden

Wij verkopen o.a. de merken:

favicon Buddha to Buddha
favicon Diamonfire
favicon Heart to get
favicon Mart Visser
favicon Melano
favicon Mi-Moneda
favicon Piccolo
favicon Quinn
favicon Rabinovich
favicon X by trollbeads
favicon Zinzi

Eigen ontwerpen

Wilt u graag een nieuw sieraad laten maken dan kan dat. Samen met u wordt een ontwerp gemaakt dat geheel naar uw wens is. Kom langs voor een vakkundig advies. 

Horloges

Wij verkopen o.a. de merken:

favicon Alfex    
favicon Armani 
favicon Breil
favicon Citizen    
favicon Coolwatch   
favicon Daniel Wellington   
favicon Danish Design    
favicon Diesel      
favicon Edox  
favicon Fossil    
favicon M’eye watch    
favicon Michael Kors    

Trouwringen

Juwelier, goud- of edelsmid?

Bij ons kunnen jullie zelf kiezen uit een mooie, standaard collectie trouwringen van bekende merken in zowel wit als geel goud en in alle denkbare combinaties. Maar je kunt ook een keuze maken uit een collectie van verschillende goud- of edelsmeden. Dat zijn (meestal) handgemaakte en daarom unieke trouwringen. En..., als jullie trouwringen zoeken, die perfect bij jullie passen kun je ook je eigen ring laten ontwerpen. Wij voeren o.a. de merken:

favicon Edeldesign
favicon Gerstner
favicon Gettmann

Wat zijn de mogelijkheden voor graveren?

Graveren kan in de binnenkant èn op de buitenkant van de ring. Met een speciale lasertechniek kan er bijv. een vingerafdruk of een sterrenbeeld in de ring worden gegraveerd. Het kan ook een woord zijn met een persoonlijke betekenis, een tekening, muzieknoten of…, in je eigen handschrift de "klassieke" gravering van trouwdatum en namen.

Graveren

U kunt bij ons uw sieraden laten graveren. Wij graveren o.a. ringen, armbanden, hangers, spaarpotjes, bestek enz. Sieraden die bij ons gekocht zijn worden gratis gegraveerd. Zo kunt u aan de achterkant van een bestekje de naam en geboortedatum laten graveren.
N.B. Speciale handgravures zijn niet gratis.

Kinderartikelen

Kindersieraden

Voor baby's hebben wij plaatarmbandjes, bedelarmbandjes, spaarpotjes, rammelaars, tandendoosjes en bestekjes van edelstaal of verzilverd.

Voor de tieners en jeugd zijn er armbanden, hangers en kettinkjes  van o.a.:

favicon Mi-Moneda
favicon Zinzi
favicon Piccolo
favicon Buddha to Buddha
favicon Melano

Kinderhorloges

Coolwatch heeft een supermooie collectie horloges voor zowel jongens als meiden.  Zo zijn de meisjeshorloges met leuke printjes, reliëfs en metallic kleuren. En voor de stoere en hippe jongens zijn er rubberen en stalen banden gebruikt. Ook M’eye watch heeft een leuke, moderne collectie.

Om het cadeau persoonlijk te maken kunnen we het voor u mooi graveren.

Reparaties

Voor al uw reparaties kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw montuur, sieraad, horloge en uw klok voor u repareren. Ook kunnen we van te voren eerst een prijsopgave doen zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Sieraden veranderen

Mocht u uitgekeken zijn op uw sieraad dan bestaat de mogelijkheid om dit te laten veranderen. Op die manier hebt u weer een totaal "nieuw" sieraad en blijft de herinnering toch bewaard.

Manders Optiek & Juwelier

Volg ons via Facebook


Bezoek ons

Klik op ons logo op de kaart voor de route naar onderstaand adres.

 • Runstraat 10, 5374 AC, Schaijk<p><b>Openingstijden</b><br>Maandag en zondag gesloten<br>Dinsdag t/m donderdag 09.00 tot 18.00 uur<br>Vrijdag 09.00 tot 20.00 uur<br>Zaterdag 09.00 tot 16.00 uurRunstraat 10, 5374 AC, Schaijk

  Openingstijden
  Maandag en zondag gesloten
  Dinsdag t/m donderdag 09.00 tot 18.00 uur
  Vrijdag 09.00 tot 20.00 uur
  Zaterdag 09.00 tot 16.00 uur

 • 0486 - 46 1881 & 06 - 283 841 290486 - 46 1881 & 06 - 283 841 29

Contact

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact en worden niet opgeslagen in een database of op de server. Lees onze privacyverklaring.

Log In or Register